The Power to the Real People

The Power to the Real People

duminică, 25 aprilie 2010

Ce spun inaptii despre viata din zilele noastre

Buna Dragilor,

sper sa fiti cat mai multi care veti citi aceste randuri si astept postarile voastre!Tema de azi: adolescentul roman.De ce roman?pentru ca traiesc in Romania, pentru ca am avut sansa sa ies din tara si...quess what?ai nostrii sunt mai "penibili" ca ai lor!Stiu, deja ma injurati.Dar cititi pana la capat si veti vedea de ce gandesc asa.
Imi place internetul...sa caut si sa citesc ce sriu si cred si altii.De ceva timp au aparut niste asa zise bloguri, multe , create de tineri ca mine pentru a-si spune parerile.Ce constat? ca toti acestia au doar un singur subiect de dicutie: tigarile, drogurile si ....cacatul care il fac altii!Da, da!Ati auzit bine!Cacat.Va dau cateva exemple:incercati sa cititi (cu riscul de a-i face publicitate) : d33abolique.blogspot.com si astept parerile voastre.
Se pare ca proprietara acestui blog este o pustoaica de 17 ani din Bucuresti, Titan.Nimic ciudat pana acum!Insa fetita asta e o frustrata, va zic eu!Lasand la o parte vocabularul, care lasa de dorit pentru una de 17 ani...deh, sigur cu scoala e cam tango, nu face decat sa ne explice frustrarile ei.Vrea sa fie un copil, dar toti sunt de cacat, vrea sa fie ea insasi, dar lumea asta de cacat nu o lasa.Mai mama, get real!Prin ce treci tu, trecem toti la varsta asta: nu suntem intelesi, ni se interzic cam multe, toti cer socoteala, insa...pierzi esentialul:viata!
Gaseste ceva bun in lumea sta ca altfel nu o duci mult.Tigarile pe care le adori...gaseste o persoana care sa o adori.Bancile care le critici....cauta in strafundul tau si vezi cand ai facut ultimul lucru bun, ca sa ne plangem stim toti!e cel mai simplu, nu credeti?
Vremurile care le traim sunt grele? chiar credeti ca noi trecem prin cei mai rau?sa fim seriosi...Au fost vremuri de razboi, lumea nu avea ce sa manance etc.Si? si au luptat pentru viata si au luat-o de la capat.
Acum toti va ganditi si discutati numai de iarba (stiti la ce iarba ma refer, nu?)Asta este scopul unora dintre noi astia " necopti" de zi cu zi.Nu fac decat sa vb despre asta, studiaza despre asta.Gasesc foarte frustrant acest lucru!
Nu vi se pare ca numai o persoana fooooooooarte slaba cauta refugiu in asa ceva?Pti sa incerci asa ceva, insa sa faci un scop in viata din asta...mi se pare PATETIC! ca si acesta fetita.Grow up! si nu in sensul de a te maturiza prematur, ci gaseste si altceva mai bun de facut.Sincer, nu cred ca a realizat nimic pana acum aceasta fetita.Are doar o mare frustrare si atat!
Inainte de incheiere sa va mai indic ceva care o sa va faca, Dragilor, sa fiti un pic de acord cu mine: skunkyrastaboy.Cautati asta pe blooger si o sa vedeti ca am dreptate.Toti discuta doar despre asta: tigari si droguri, nimic ALTCEVA.De ce skunkyrastaboy? e conexiunea care o gasiti cu Dra de mai sus, de fapt cu blogul ei.
O sa spuneti: bine si cine esti tu sa-i judeci?
O sa va raspund: unul de aceeasi varsta , caruia ii e rusine ca face parte din aceeasi generatie!

va las si astept parerile voastre: pro sau contra!

2 comentarii:

  1. :)) ma simt onorata ! :))

    Poate reintri pe la mine pe "blogsor" sa te lamuresti in legatura cu frustrarile astea pe care pretinzi ca le avem noi, "coechipierii" tai de generatie.

    Bless.

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Mi-am amintit de ceva... :)
    Crezi ca imi poti permite mie, o copila frustrata sa iti adresez o intrebare?
    In fine... ti-o pun si daca te "cobori" la nivelul meu imi raspunzi. Deci... Ce ai tu cu iarba? De fapt.... De ce zici ca toti din generatia asta vorbim numai despre droguri si tigari? Si parintii nostri TOT despre asta vb pentru ca s-a facut prea multa reclama pe la TV cu etnobotanicele alea, bineinteles, reclama negativa. Si... de ce vorbesti daca nu esti in cunostinta de cauza? Faci parte dintre cei care stiu doar atat cat a vrut societatea sa il lase sa afle... iarta-ma ca iti spun. Oricum astept un raspuns. Mc anticipat.

    RăspundețiȘtergere